Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jordskred I Norge / Skred Tok Hus Og Hytter I Alta Norge Klar Tale

Jordskred I Norge / Skred Tok Hus Og Hytter I Alta Norge Klar Tale. Ett stort jordskred har inträffat i gjerdrums kommun i norge, ungefär 3 mil från oslo. Evakuering efter jordskred i norge. Det er endnu uklart, om der er tilskadekomne. En lille by i nordnorge er ramt af et jordskred, der har revet to huse med sig i vandet, siger redningsmandskab til det norske nyhedsbureau ntb. Polisen utesluter inte att människor kan ha omkommit, fortfarande saknas 12 personer, däribland barn.

Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. En lille by i nordnorge er ramt af et jordskred, der har revet to huse med sig i vandet, siger redningsmandskab til det norske nyhedsbureau ntb. Både snøsmelting, styrtregn og langvarig regn kan gi flom. Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser. Katso våldsamma jordskred i norge yle areenasta.

Geolog Om Jordskred Kunne Endt Mye Verre Vg
Geolog Om Jordskred Kunne Endt Mye Verre Vg from akamai.vgc.no
Jorden rör sig då snabbt över en eller flera glidytor. Større redningsindsats er i gang i det nordlige norge. Ett kraftigt jordskred har inträffat i alta i norge, skriver dagbladet. En lille by i nordnorge er ramt af et jordskred, der har revet to huse med sig i vandet, siger redningsmandskab til det norske nyhedsbureau ntb. På onsdagen den 3 juni inträffade ett jordskred i alta, norra norge, där flera hus och en stuga ska ha dragits med. Det var under onsdagseftermiddagen som det kraftiga jordskredet inträffade. Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet. Seneste melding går på, at ingen meldes savnet, og at syv personer er reddet ud af ulykkesområdet.

Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet.

Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser. Enligt polisen har totalt åtta hus dragits ner i vattnet. Janerik larsson:politiskt jordskred i norge? Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Flera människor uppges skadade efter det kraftiga jordskredet i norge. Senaste nytt från expressen tv. En hund drogs också med i skredet och. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med. Åtta byggnader har dragits ned i havet tillsammans. Evakuering efter jordskred i norge. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Ett jordskred i norra norge får många att höja på ögonbrynen. Eftersom det är lokalval i norge i nästa vecka följer jag just nu aftenposten extra noga.

Større redningsindsats er i gang i det nordlige norge. Der er 15 beboere, hvis færden politiet onsdag eftermiddag ikke kan redegøre for. Boende evakueras och skadade förs till sjukhus. Har dras hus og hytter ned i havet, når store områder i norge sliter seg løs i et ødeleggende jordskred 😱. Polisen utesluter inte att människor kan ha omkommit, fortfarande saknas 12 personer, däribland barn.

Wzjac2wcb9esgm
Wzjac2wcb9esgm from imengine.public.prod.skd.infomaker.io
Der er 15 beboere, hvis færden politiet onsdag eftermiddag ikke kan redegøre for. Åtta byggnader har dragits ned i havet tillsammans. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. Skred, eller jordskred, uppkommer när hållfastheten i marken försämras såpass att marken inte längre är i jämvikt utan börjar att röra på sig. Polisen får in uppgifter om skadade som sitter fast under rasmassor. Flera skadade efter jordskred i norge. Flera hus har förstörts i ett stort jordskred i kommunen gjerdrum i norge. Senaste nytt från expressen tv.

Kraftigt jordskred i alta i norra norge.

Ett stort jordskred har inträffat i gjerdrums kommun i norge, ungefär 3 mil från oslo. Ett kraftigt jordskred ägde rum vid kråkeneset i alta i norge på onsdagseftermiddagen. Flera människor uppges skadade efter det kraftiga jordskredet i norge. En hund drogs också med i skredet och. Større redningsindsats er i gang i det nordlige norge. Flera hus har förstörts, 200 människor har evakuerats och flera har förts till sjukhus. Ett kraftigt jordskred har inträffat i alta i norge, skriver dagbladet. Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser. Der er 15 beboere, hvis færden politiet onsdag eftermiddag ikke kan redegøre for. To huse er revet med i et jordskred i det nordlige norge og har udløst en stor redningsindsats. Både snøsmelting, styrtregn og langvarig regn kan gi flom. Jordskred drog med sig åtta hus i norge. Jordskred förekommer i finkorniga jordarter såsom silt och lera.

Eftersom det är lokalval i norge i nästa vecka följer jag just nu aftenposten extra noga. De ligger i det norske amt sogn og fjordane. Döljer beskrivning för evakuering efter jordskred i norge. Det er endnu uklart, om der er tilskadekomne. Åtta byggnader har dragits ned i havet tillsammans.

Gudbrandsdolen Dagningen Okt Fare For Flom Og Jordskred I Sor Norge
Gudbrandsdolen Dagningen Okt Fare For Flom Og Jordskred I Sor Norge from g.acdn.no
Boende evakueras och skadade förs till sjukhus. Ett stort jordskred har inträffat i gjerdrums kommun i norge, ungefär 3 mil från oslo. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Jordskred drog med sig åtta hus i norge. Tre mennesker mistet livet i et jordskred i dette boligfeltet natt til 14. Denne typen jordskred er ikke den vanligste i norge, men det har vært flere store. Flera hus har förstörts, 200 människor har evakuerats och flera har förts till sjukhus. Hvor mange dager med flomfare hadde vi egentlig i norge ifjor, og hvor alvorlige var de?

Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser.

En lille by i nordnorge er ramt af et jordskred, der har revet to huse med sig i vandet, siger redningsmandskab til det norske nyhedsbureau ntb. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med i raset. Skadorna blev stora efter ett jordskred vid kråkeneset i alta, norge. Jordskred förekommer i finkorniga jordarter såsom silt och lera. Adskillige huse er revet med i det jordskred, der har ramt byen ask lidt nordøst for norges hovedstad, oslo. Döljer beskrivning för evakuering efter jordskred i norge. Norska orten ask har drabbats av ett omfattande jordskred. Der er risiko for endnu. Polisen får in uppgifter om skadade som sitter fast under rasmassor. Jordskred er en type løsmasseskred som består av usorterte masser. Tre mennesker mistet livet i et jordskred i dette boligfeltet natt til 14. Enligt polisen har två hus, en stuga, ett uthus och en bil dragits med. Evakuering efter jordskred i norge.

Post a Comment for "Jordskred I Norge / Skred Tok Hus Og Hytter I Alta Norge Klar Tale"